Elemek és akkumulátorok bármilyen készülékbe Miskolcon

Akkuszerviz és elembolt Miskolc Centrum Áruház földszint. Akkuk és elemek: telefonba, kamerába, fényképezőbe, műszerekbe, szerszámgépbe, ipari és háztartási készülékekbe. Akkupakk készítés bármibe bármilyen formában

18650 3.7 voltos lithium akku Miskolcon

 Elektromos cigarettába - ecigibe, elemlámpákba, sőt még szerszámgépekbe is kiváló választás ez a 18650 akkucella!

 Ez egy ipari akku cella, amit a boltunkban a netes árhoz képest, akár féláron is megveheted. Hozzájuthatsz egy olyan 18650 cellához, mitől le fog esni az állad.

Íme egy teszt, amihez külön műszert kellett átalakítanunk, mert a 40-60 Amperes áramot a modern műszerek nem bírták elviselni:


Óriási áramerősségű 18650 akku ecigiben és bármi másban is brutálisan sokáig bírja.


Ne téveszd össze az ócska hamisítványokkal. Ez egy valódi ipari 18650 akkumulátor, amivel szinte "hegeszteni" is lehetne! 

18650_akku_ecigi

 

Jól látható már a pozitív kivezetésen is, hogy ez ipari cella, mert nincs ugynevezett "cicije", hanem egy síkban van a cella végével a pozitív kivezetés.

Bár ezt is már hamisítják, úgyhogy ez alapján sem lehet egy 18650 akkucelláról megállapítani a minőségét. Ami biztos az csak élő próba!

Gyere be a boltunkba és bizonyosodj meg róla, hogy az általunk forgalmazott 18650 valóban óriási áramot bír leadni, és ráadásul mindezt folyamatosan tudja.

A gagyi cellák nagy terhelésnél hirtrelen veszítenek a kapacitásukból, míg ez az akku (mivel bivalyerős gépekhez tervezték) ezért jól bírja a folyamatos nagy megterhelést is. Így az ecigi "kazánja" megsem kottyan neki.

Az elektromos cigaretta fűtőszálját is lazán viszi. Többen vissza is jöttek már a boltunkba megköszönni, hogy ilyen csúcsminőségű 18650 akkut adtunk az e-cigijükbe, mert ilyen hosszú élettartamú cellát még sehol sem tudtak venni.

Gyere be a boltunkba Miskolcon a centrumba, és győződj meg róla a saját szemeddel, hogy a 18650 akkucelánk bőven túlszárnyal minden ecigi akkumulátort!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 9
Heti: 67
Havi: 61
Össz.: 72 116

Látogatottság növelés
Oldal: 18650 Miskolc
Elemek és akkumulátorok bármilyen készülékbe Miskolcon - © 2008 - 2024 - akku-elem-miskolc.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »